به نام خدا

کانون ادبی شهید بهشتی

جلسه ی 32

چهارشنبه 25 مهر 1397



حاضران در جلسه: محمد مهدی آقایی، شکیبا ابوالخیریان، فهیمه جهان آبادی، ریحانه فخرایی، محمد مهدی غلامی، علی مولوی، فرید مهاجری

 

در این جلسه، حاضران با توجه به حوادث روی داده در طی آخرین جلسه ی شعر اخیر، در مورد فرم کلی جلسات شعر صحبت کرده و پیشنهاداتی برای پویاتر شدن و مدیریتِ بهتر جلسات ارائه دادند که از بین آن ها، این پیشنهاد با اکثریت آرا به تصویب رسید که اشعار اعضا پیش از برپایی جلسه، توسط دبیر شعر جمع آوری شود و روی گروه عمومی تلگرام کانون قرار بگیرد تا منتقدانِ شعر حاضر در جلسه، از پیش فرصت کافی برای مطالعه داشته باشند و بنابراین، پیشرفتی در سطح نقدها و بحث های مطرح شده در جلسه حاصل گردد. هم چنین اعضا برای مدیریت بهتر و تسلط بیشتر خانمِ ابوالخیریان روی جلسات شعر، به ایشان پیشنهاداتی دادند.

سپس در مورد برنامه ی معرفی کانون ادبی به اعضای جذب شده ی ورودی جدید صحبت شد و از بین گزینه های موجود برای برگزاریِ معارفه ای دوستانه و مختصر، حاضران با مراسمی به شرح زیر موافقت کردند.

·       دبیر درباره ی خط سیر، بخش های فعلی فعالیت های کانون (شعر، داستان و نشریه) و تحولات کانون از سال پیش تا زمان حال اطلاعاتی به اعضای جدید ارائه کند.

·       دبیر اسبق حاضر شده، شرحی کوتاه و جامع از برنامه ها و مراسم های برگزار شده ی ترم های پیشِ کانون به حاضران بگوید.

·       با معرفی اعضای جدید و آشنا شدن با فعالیت ها و حوزه ی علاقمندی هر کدام، جوی صمیمی در جمع ساخته شود.

·       و تلاش شود تا مراسم در سالن همایش معاونت فرهنگی صورت پذیرد.

در این راستا، قرار بر این شد که آقای مهاجری هماهنگی برای مورد آخر را بر عهده گرفته و هر چه سریع تر به شورای مرکزی اطلاع دهد و هم چنین، برای معارفه پوستر طراحی شده و اطلاع رسانی کافی در سطح دانشگاه صورت بگیرد که خانم فخرایی وظیفه ی طراحی پوستر را بر عهده گرفت.

ضمنا، با توجه به استقبال ورودی ها و دانشجویان عباسپوری دانشگاه، با موافقت جمعی قرار بر این شد که معارفه ی ثانوی ای در هفته ی آتی، در پردیس عباسپور برای دانشجویان برگزار گردد. شرح آن معارفه شبیه به شرح معارفه ی پردیس اصلی خواهد بود و قرار شد که تاریخِ دقیق برگزاری آن، بین اعضا به رای گذاشته شود.

در ادامه، اعضا در مورد فعالیت های کانون در عباسپور بیشتر صحبت کردند و قرار بر این شد که در جلسه ای با حضور اعضای بیشتر، در مورد رویکرد کلی فعالیت ها تصمیمی نهایی گرفته شود. به نظر می رسد امکان برگزاری مراسم های تک جلسه ای، جلسات داستان و کارگاه، هر سه در عباسپور موجود باشد و هم چنین، کانون بتواند در دفتر تشکل های عباسپور اتاقی مستقل بگیرد. با توجه به این که کانون هرگز با معاونت فرهنگی پردیس عباسپور اطلاعاتی رد و بدل نکرده، تصویر نمودنِ دورنمایی دقیق تر فعلا امکان پذیر نبود و بنابراین تصمیم گرفته شد اعضا پس از کسب اطلاعات بیشتر، این مبحث را مورد نظر قرار دهند.

سپس دبیر در مورد جشنواره ی رویش اطلاعاتی به حاضران داد و از پیشنهادات آن ها در موردِ میزان و نوع حاضر شدنِ کانون ادبی در این جشنواره بهرمند گشت. در حال حاضر، گزینه های برگزاری

·       مسابقه ی ترجمه ی داستان

·       مسابقه ی داستان خوانی (عمومی، روی صحنه)

·       نقالی و شاهنامه خوانی (عمومی، روی صحنه)

·       مسابقه ی داستان نویسی (در دو بخش کوتاه و خیلی کوتاه)

·       مشاعره (در حوزه های الفبایی و محتوایی، عمومی، روی صحنه)

·       مسابقه ی شعر سرایی

·       کارگاه شعر (عمومی، کلاسی)

·       و کارگاه فیلمنامه نویسی

برای کانون ادبی وجود دارد که قرار شد با بحث بیشتر با سایر اعضا، وجود یا عدم وجود هر کدام و شکل و محتوای کلی آن ها به تصویب برسد. هم چنین پیگیری برای دو مورد آخر، به ترتیب بر عهده ی آقای مهاجری و آقای آقایی گذاشته شد که این عزیزان می باید با توجه به نزدیک بودنِ زمانِ برگزاری جشنواره، هر چه سریع تر اطلاعات قطعی خود را به اعضای کانون اطلاع دهند.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها